liar liar

Som om jag kunde hålla mig från att äta eller? Fast det blev bara två knäckebröd med becel och 1½ dl juice. Och en kopp te från tidigare då. Så det känns ok. Hinner ändå inte äta igen innan middag å sen blir de nog inte mer mat alls idag tror jag, kanske knäckebröd på kvällen igen isf. 

Det bra med att bo här är verkligen att hon är sån nyttig av sig, finns inte massa onyttigt hemma man kan hetsa på. Får jag en hets här blir de på frukt å knäckebröd liksom, å det tror jag nog jag kan stå ut med! hahah

In/ut torsdag

IN
Frukost: 3 dl citron yoghurt +180 kcal
Lunch: Fisk m. potatismos och ärtor +231 kcal
Mellanmål: 1½ ciabatta bulle med salami och gurka +355 kcal
Middag: pyttipanna +280
Övrigt: Cola light +10 kcal

UT
Promenad -97 kcal
Promenad -206 kcal

SAMMANLAGT = 753 kcal.

Hade verkligen en skit dag igår så glömde ladda upp denna då. Konstiga va att efter denna dagen hade jag gått upp 0,3 kg, men igår när jag mådde så dåligt hetsade jag i mig chips å choklad å idag hade jag gått ner den vikten igen? :S

In a bad mood today

Kul att jag går upp i vikt fast jag äter mindre än innan å äter fettförbrännande piller! +0.3 kg till idag. Fetto. 

Tror problemet är att jag är mätt på pillerna fram till runt 23 på natten och sen blir VRÅLHUNGRIG! Å då blir det inte att jag äter innan 00 typ. Får försöka äta när ja kommer hem från jobbet iaf eller helt enkelt lägga mig vid 22 så jag inte hinner bli hungrig? 

Dagens frukost blev 3 dl citronyoghurt och cola light.

På uselt humör för jag har fått massa utslag på benen å armarna som kliar å svider som satan! Funderade på om jag kommer att klara att jobba 10 timmar idag, men vem har råd att vara ledig för några utslag liskom? Pratat med en sköterska idag på telefon och hon tyckte att jag skulle avvakta.

would you risk it for a chocolate biscuit?

Precis ätit 3 dl citronoghurt (180 kcal) till frukost, inte superbra men försöker vänja av mig vid mackor och då får jag välja sånt jag gillar så jag inte faller dit igen. Älskar mackor, alltid gjort.. Men känner inte att jag blir mätt på annat heller, men som tur är har jag mina piller nu så borde bli mätt strax.

Vägde mig innan, vågen stod still sen igår på 55.1 kg, lite tråkigt att se eftersom jag hade gått ner 0.6 kg natten till igår. Fast tisdags var första dagen på mina piller så kanske bara var en kickstart typ? haha vet inte. Vet att jag åt mina kvälsmackor vid typ 12 i natt å det var så jävla onödigt... 

Aja, ska gå ca en mil sammanlagt idag. Går alltid fram å tilbaka till jobbet nu om jag inte får skjuts. Behöver motionen.. 



In/ut onsdag

IN
- Frukost:
2 små fullkornsmackor med lätt&lagom och medvrust
2 dl äpplejuice
1 dl varm choklad 
= ca 350 kcal

- Lunch:
1 stekt hotdog
1 port potatismos
2 morötter
= ca 270 kcal

- Middag:
1½ port potatismos 
Ärtor
= ca 280 kcal

- Kvällsmat:
2 mackor med lätt&lagom och grillkrydda 
= ca 242 kcal

UT
Promenad -270 kcal

SAMMANLAGT = 842 kcal

Känns helt ok, var vaken i 19 timmar igår så då är de klart man äter en del även om man äter bantningspiller.. 


Starting over

Nu börjar jag om, på allvar! Sommaren är snart här och jag ser ut som en hög med fett. Typ. Hahaha! 

Sambovikt. Vilken jävla fiende. Hur blir jag av med dig? Jag har ju blivit av med sambon så när tänker vikten försvinna med? Svar: det tänker den inte! Fettet trivs på mig, är en fettmagnet typ. Ne, nu tänker jag fan kasta bort dig en gång för alla. Vi är inte vänner så låt mig va, släpp mig, jag vill inte veta av dig! Har bättre förutsättningar än någonsin så denna gången tänker jag lyckas! 

Började dagen med ett glas vatten och ett piller, sen åkte jag till jobbet och åt frukost där, ca 350 kcal. Som ni fattar var det ingen nyttig frukost direkt, usch på mig! Men sen promenerade jag hem från jobbet ca -270 kcal. Så ligger ändå ganska bra till, hittills. 



Magen kurrar, men jag känner ingen hunger eller sug efter mat. Mina piller funkar bra.. 



RSS 2.0